Türkiye'nin Askeri Haberleri

Trabzon’da 16 Yaşındaki Alkollü Sürücü Polise Çarptı! 1 Şehidimiz Var.

0 11

Trabzon Akçaabat’ta uygulama noktasında dur ihtarına uymayıp durmayan bir şahıs trafik polisine çarptı!

 

Trabzon’da 16 Yaşındaki Alkollü Sürücü Polise Çarptı!

Trabzon Akçaabat’taki uygulama noktasında durması gerekirken durmayan bir otomobil sürücüsü trafik polisine çarptı ve kaçtı. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kaza sonucu trafik polisi ağır yaralandı. Bir süre sonra aracını terk edip yaya olarak kaçmaya çalışan şahsı polis ekipleri yakaladı ve göz altına aldı.
-iha

İşte Olayın Görüntüleri


Edinilen bilgiye göre, Trabzon Akçaabat’ın Söğütlü mahallesi Atatürk Bulvarında gece  22.51 saatlerinde Trafik ekiplerinin yaptığı rutin uygulama esnasında trafik polisi Yusuf Ceylan (40) aracı durdurmaya çalıştığı  sürücünün kendisine çarpmasıyla ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Trafik polisine çarpan araç sürücüsü hızla kaçarken, yaralı trafik polisi önce bölgeye en yakın Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne ardından daha iyi tedavi edilebilmesi için ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Polis memuru Yusuf Ceylan doktorların tüm müdahalelerine rağmen şehit düştü.

 

Trabzon'da 16 Yaşındaki Alkollü Sürücü Polise Çarptı
Şehit Trafik Polisi Yusuf Ceylan

 

Trafik polisine çarpıp kaçan şahsı takibe alan polis ekipleri aracını terk edip yaya olarak kaçmaya çalışan Efe T. (16) isimli genci yakalayarak gözaltına alırken, gencin hem ehliyetsiz hem de alkollü olduğu öğrenildi.

Bu yazımızda ilginizi çekebilir ►  Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonları'nda, Tunceli'de yapılan operasyonda 1’i teslim, toplam 9 teröristin etkisiz hale getirildi !
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

G-RYL0SGLS77